Gavekort: 1 års medlemsskab á Bikemania Magazine

149,00 kr.

Bestil nu og få leveret gavekortet på mail med det samme.

  • 4 årlige udgivelser af hele Danmarks e-cykelmagasin
  • 1 års medlemsskab giver adgang til alle medlemsfordelene
  • Kan læses på både desktop, tablet og mobil.
  • Magasinet kan hentes ned som PDF og printes ud

Hvad får du med Bikemania Magazine?

Bikemania Magazine er skabt af to ildsjæle som elsker cykling. Efter i mange år at havde været redaktør og skribent på et andet magasin, har vi nu valgt at skabe et nyt cykelunivers hvor der skal være plads til alle former for cykling.
Når du tegner et abonnement på magasinet får du i et løbende abonnement 4 udgivelser inden for 365 dage for kun 149,-
Det er udgangspunktet, men det er muligt at vi løbende kommer med specieludgivelser, som så vil være indeholdt i dit abonnement.
Medlemsfordele.
Med i dit abonnement vil vi give dig en helt række medlemsfordele. Aftaler som vi løbende vil lave med leverandører, forretninger, cykelløb med videre.
Vi har nogle samarbejdspartnere som vil hjælpe os med at forkæle dig med gode tilbud og andet godt. Derfor er det vigtigt at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Vi skal skabe universet sammen.
Vi håber at du vil tage godt i mod os og bidrage med input omkring rejser, ferie oplevelser, nye produkter, som du har opdaget og mener, at andre bør kende til.
Vi vil bestræbe os på at være alsidige i vores indhold, men vi vil overlade nyheder fra cykelsportens elite til andre medier. Dette magasin er tilegnet alle os som elsker at cykle motion, tage på cykelferier, overnatte i skoven, og meget mere. Det handler bare om at komme ud i den friske luft på to hjul.
Velkommen til Bikemania Magazine

Er du allerede abonnent?